Tijdelijke tuinsuite

Verblijf bij Jans met 1,5 meter afstand
Sinds 16 maart 2020 is er in de media veel aandacht voor ruimte tussen mensen, ruimte op straat, bij winkels, bij het maken van een praatje, bij het maken van een ommetje. In Friesland, en dan in ieder geval in Rijs, is er aan ruimte geen gebrek. Het Rijsterbos ligt letterlijk in onze achtertuin en daar zijn genoeg lange, brede laden en paden waar slechts weinig mensen wandelen. Ook zijn er veel rustige fietspaden in de directe omgeving. Ons restaurant is momenteel alleen geopend voor hotelgasten als gevolg van de Corona-maatregelen.

Heeft u behoefte aan rust, ruimte en verandering van omgeving? Lees hieronder dan meer over onze tuinsuites en de voorwaarden. 

Tijdelijke tuinsuites
Wij hebben een aantal tuinkamers tijdelijk omgebouwd naar tuinsuites. Onder 1 dak heeft u nu een ruime slaapkamer met twee 1-persoons boxspringbedden, een luxe badkamer met toilet, wastafel, inloopdouche en separaat ligbad en een ruime zitkamer met eetgelegenheid. De kamers zijn aan elkaar verbonden via twee halletjes en een tussendeur. Elke suite heeft bovendien zijn eigen voordeur, eigen opgang en twee terrasjes, zodat u kunt genieten van de rust, de voorjaarszon en de ontluikende lente. In uw suite heeft u een koelkast, op beide kamers televisie, goede (en uiteraard gratis) wifi en wij bezorgen uw ontbijt, eventuele lunch en uw diner bij uw kamer.

Hygiëne
Bij een verblijf kunt contactloos in- en uitchecken, we leggen de sleutel voor u klaar in uw suite. Uw ontbijt wordt dagelijks klaar gezet in de koelkast in uw suite, verse broodjes krijgt u bezorgd, evenals uw eventuele lunch en natuurlijk uw drie-gangen diner. Dagelijks kunt u met een keuzeformulier een keuze maken uit de heerlijkste gerechten, bereid door onze chef-kok Marco en zijn collega's Marijke, Wietse en Max. Zij houden absoluut de hoogste standaard aan qua hygiëne en houden rekening met uw dieetwensen. 

Momenteel hebben we nog 2 van deze tuinsuites beschikbaar. Wij vragen u om de tuinsuite dagelijks voor een tijdspanne van tenminste 1,5 uur te verlaten (voor bijvoorbeeld een heerlijke boswandeling, fietstocht of een rondrit door de omgeving) zodat we uw kamer kunnen schoonmaken en uw koelkast weer kunnen bijvullen.  Ons personeel is klachtenvrij, maar we vragen ook aan u of u uw gezondheid in de gaten wilt houden. Mocht u onverwacht toch ziekte-verschijnselen bemerken, vragen wij u uw verantwoordelijkheid te nemen en uit te checken. Dit kan uiteraard met verrekening van de geboekte restdagen. 

Voorwaarden en reserveringsaanvraag
De tuinsuites zijn geschikt voor maximaal 2 personen en alleen beschikbaar zo lang de beperkende maatregelen in het kader van Corona gelden. Mocht in deze omstandigheden verandering optreden voordat uw verblijf begint, nemen wij contact met u op.
Tijdens uw verblijf zullen we op alle mogelijke manieren op een afstand van tenminste 1,5 meter van u te blijven. Wij hopen dat u dat op uw beurt ook wilt doen. Communicatie over diners en uw ontbijt verloopt via keuzeformulieren en ook is er contact via what's app mogelijk voor bestellingen uit de bar en het restaurant. Wij leveren uw bestellingen af op het terrasje bij uw suite en melden dit bij u met een klop op de deur of what's app. Een verblijf duurt minimaal 2 nachten en is inclusief ontbijt en 3-gangen diner. 

 

Prijzen 2-persoons gebruik:                                     Prijzen 1-persoons gebruik:
2 nachten, inclusief ontbijt en diner € 510                    2 nachten, inclusief ontbijt en diner € 305
3 nachten, inclusief ontbijt en diner € 765                    3 nachten, inclusief ontbijt en diner € 465
4 nachten, inclusief ontbijt en diner € 1.005                 4 nachten, inclusief ontbijt en diner € 610
5 nachten, inclusief ontbijt en diner € 1.235                 5 nachten, inclusief ontbijt en diner € 745
6 nachten, inclusief ontbijt en diner € 1.460                 6 nachten, inclusief ontbijt en diner € 875
7 nachten, inclusief ontbijt en diner € 1.680                 7 nachten, inclusief ontbijt en diner € 995

Bij uw verblijf zijn consumpties en toeristenbelasting (€ 1 per persoon per nacht) niet inbegrepen.

Recensies van mensen die al gebruik hebben gemaakt van de tijdelijke tuinsuites

Henk Folkertsma:"Hotel Jans heeft in deze bijzondere tijd een perfecte creatieve oplossing gevonden om hun gasten veilig en conform geldende richtlijnen te kunnen ontvangen. Iedere suite of bungalow heeft de mogelijkheid om op de kamer te ontbijten en te dineren. Van te voren kunnen we aangeven wat we willen eten conform het menu. Uiteraard is de kwaliteit van het eten zoals we gewend zijn van Jans. Op een door ons afgesproken tijd wordt het eten op veilige afstand aangeboden en indien gewenst wordt ook de wijn geleverd bij het diner. Onze complimenten voor deze creatieve maar vooral gastvrije oplossing. Een aanrader in het prachtige Gaasterland". (verblijf april 2020)

Marthin en Marja Kok: "We hebben een heerlijk weekend doorgebracht in een van de tuinsuites. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken en we zijn onder de indruk van alles wat jullie hebben ondernomen en nog steeds doen om gasten een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen! Onze hartelijke dank hiervoor!" (verblijf april 2020)

Fam. Vorst: "Wij hebben niets aan te merken op ons verblijf bij jullie, zelfs het weer was beter dan verwacht. Heerlijk gefietst, fijn om er even uit te zijn." (verblijf april 2020)

Anoniem: "Fantastisch om er op deze manier toch even een paar dagen tussenuit te kunnen. Heel erg bedankt en complimenten dat jullie dit op deze manier aanbieden. Diner en ontbijt ook heerlijke verwennerij. Het heeft ons zeer goed gedaan!" (verblijf april 2020)

Harry en Jacqueline: "Wij hebben bijzonder genoten van Hotel Jans en de mooie omgeving met vriendelijke mensen, heerlijk eten en grote ruimtes binnenshuis en buitenshuis. Dat is ideaal in deze tijd. Er wordt inventief omgegaan met de veiligheid in Corona-tijd". (verblijf april 2020)

Fam. Fuhrmann/Geiser: "Alles war super! Lage, Ausstatung, Service, Verpflegung. Wir hatten eine wunderbare kurze Auszeit und kommen gerne wieder - vielleicht ja dann in 'besseren Zeiten'. Lieben Dank für all Ihre Mühe und Kreativität, einen Aufenthalt in diesen Zeiten möglich zu machen!" (verblijf april 2020)

  • IMG_2494 tuinsuite slaapkamer + woonkamer.JPG
  • IMG_2439 woonkamer 2.JPG
  • IMG_2438 woonkamer.JPG
  • IMG_2448 slaapkamer.JPG
  • IMG_2496 voorkant kamer.JPG
  • IMG_2451 terras kamer.JPG
  • IMG_2455 tuinkamers overzicht 2.JPG

Uw boeking

Aankomstdatum:
01-01-1970
Vertrekdatum:
01-01-1970
Aantal nachten:
0 nacht(en) genieten