Sfeervol restaurant

In ons sfeervolle à la carte restaurant verrassen de chef-kok en zijn team u het gehele jaar op wisselende menu’s. Lekkernijen uit de regio en verse seizoensproducten vormen vaak de inspiratie. Bij mooi weer wordt er tevens op het ruime, zonnige terras achter het hotel gedineerd. Op het terras, in de serre of in het bargedeelte kunt u genieten van een lunch, een high tea, koffie met gebak of een aperitief. Voor groepen is er de mogelijkheid om in overleg een (keuze)menu samen te stellen. Tot ca. 10 personen is een à la carte diner mogelijk.

Restaurant Jans is het gehele jaar, zeven dagen per week open.

Het ontbijt wordt van 8.00 tot 10.00 uur geserveerd, de lunch tussen 12.00 en 16.00 uur en u kunt tussen 17.30 en 20.30 uur reserveren voor het diner. Buiten deze uren is in overleg alles mogelijk. Voor het zeker stellen van een tafel is het raadzaam een tafel te reserveren voor uw diner.

Koken met lokale producten

Bij Jans wordt veel gebruik gemaakt van leveranciers uit de regio. Zo komen onze aardappelen van landbouwbedrijf de Vries uit Harich, het ijs van IJsboerderij de Büterkamp uit Oudemirdum, serveren we in de zomermaanden Laaxumer botjes uit Laaxum en beantsjes (boontjes) uit Koudum.

Uw boeking

Aankomstdatum:
01-01-1970
Vertrekdatum:
01-01-1970
Aantal nachten:
0 nacht(en) genieten