Hotel Jans

 

Hotel Restaurant Jans beschikt over 22 kamers verspreid over het hoofdgebouw en de hoteltuin.

Negen hotelkamers zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het in 1890 gebouwde hoofdgebouw (geen lift aanwezig). De kamers zijn voorzien van 2 separate boxspringbedden, telefoon, flatscreen televisie en hebben een eigen badkamer met toilet, wastafel, een douche of een bad.

In de hoteltuin zijn onze 13 tuinkamers ondergebracht in Zweedse chalets op de begane grond. Deze kamers zijn voorzien van een eigen terrasje en opgang, een ruime zit/slaapkamer met 2 separate boxspring bedden, telefoon, flatscreen televisie, badkamer met wastafel, toilet, douche en tevens een separaat bad. In een aantal van de tuinkamers is ook uw hond van harte welkom. 

We hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld, zie "verblijf en arrangementen". Op verzoek stellen we ook een persoonlijk arrangement voor u samen. Neemt u dan contact op via telefoon (0514-581250) of e-mail (info@hoteljans.nl).

Voor het maken van een reservering, kunt u de beschikbaarheid op uw gewenste datum controleren op de eerste pagina (homepage) van deze website.

* Gratis WIFI beschikbaar.

 

Wijn- en Spijsavond

Op de avond van 25 november 2017 serveren we een bijzonder 4-gangen diner met bijpassende wijnen. Deze wijnen worden toegelicht door onze wijnleverancier van “De Wijnimporteurs” uit St. Nicolaasga.

Prijs:

€ 55,00 per persoon (inclusief diner en wijn en aperitief)

Voor  €25,00 extra per persoon kunt u blijven overnachten en ontbijten.

U kunt zich aanmelden door uw naam door te bellen of te emailen, zie onze contactgegevens.

Kunst- en Cultuur arrangementen

In 2018 is Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa en dit biedt u uitstekende mogelijkheden om de provincie Friesland te ontdekken. Wist u bijvoorbeeld dat er in Friesland 4 Nationale Parken zijn, dat de Waddenzee op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat  en dat Leeuwarden de geboortestad van Mata Hari is? Verder zijn er de bekende 11 steden, unieke sporten als fierljeppen en kaatsen maar ook veel beeldende kunstenaars.

Vanuit Hotel Restaurant Jans zijn er vele manieren om, ook al in 2017, het prachtige Friesland te ontdekken en deel uit te maken van de rijke Friese cultuur. Voor meer informatie zie onze Kunst- en Cultuur arrangementen.

Uw boeking

Aankomstdatum:
01-01-1970
Vertrekdatum:
01-01-1970
Aantal nachten:
0 nacht(en) genieten